Слънчев ще бъде националният празник 3-ти март за пловдивчани. Прочетете ощеСлед

...
Слънчев ще бъде националният празник 3-ти март за пловдивчани. Прочетете ощеСлед
Коментари Харесай

Слънчев трети март очаква пловдивчани

Слънчев ще бъде националният празник 3-ти март за пловдивчани. 
Прочетете още
След вчерашното хладно и дъждовно време през днешния ден не се чакат превалявания и ще бъде най-вече слънчево.

Минималните температури ще бъдат сред 5 и 7 градуса, а оптималните сред 14 и 16 градуса. 

Днес преди обяд над Югозападна България ще доминира слънчево време, до момента в който над останалата по-голяма част от страната към момента ще е най-вече облачно, тук-там в низините и равнините ще е мъгливо. След обяд облачността ще продължи да понижава, само че над североизточните и планинските региони ще е забележителна и на обособени места там ще превали. Вятърът ще е слаб, най-вече от запад. Максималните температури ще са сред 10° и 15°, в София - към 13°.

Над планините облачността ще е забележителна, тук-там основно в следобедните часове с валежи от дъжд, над 2000 метра – от сняг. Повече слънце ще има преди обяд над масивите от Югозападна България. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 m ще е към 8°, на 2000 m - към 1°.

Над Черноморието ще е най-вече облачно, само че ще е съвсем без превалявания. След обяд облачността ще стартира да се раздира и понижава, над южните региони до най-вече слънчево време. Вятърът ще е слаб, най-вече от изток. Максималните температури ще са 8°-11°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще е 2 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР